
همه چیزهایی که در مورد قهوه باید بدانید

همه چیزهایی که در مورد قهوه باید بدانید
قهوه یک نوشیدنی رایح و محبوب در بین تمام مردم جهان است و از جمله نوشیدنی هایی است که میتوان گفت در تمام کشورها و در بین تمام اقشار جامعه طرفداران بسیاری دارد. قهوه از دانه های بو داده و آسیاب شده گیاه قهوه به دست می آید. دانه زرد رنگ قهوه، درون میوه های قرمز رنگ خام و بدبویی قرار دارد که پس از خارج کردن آن از درون میوه، تخمیر و خشک و سپس برشته و به رنگ قهوه ای تیره در می آید و این روزها، آن را به صورت دانه کامل یا پودرشده در بازار می بینیم.
امروزه بزرگترین کشورهای تولید کننده قهوه عبارتند از: پورتو ریکو، برزیل، کلمبیا، ویتنام، اندونزی، مکزیک و هند. هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانههای قهوه را برداشت و فرآوری میکنند. جالب است بدانید که بعد از نفت بزرگترین صنعت جهان در اختیار قهوه می باشد.
انواع دانه های قهوه
قهوه به طور کلی دارای سه نوع مختلف است. قهوه لیبریکا (Liberica) که به صورت محدود تولید میشود، قهوه عربیکا (Arabica) و قهوه روبوستا (Robusta) که بیشتر تولید میشوند.

ابتدا دانه قهوه سبز را به کشورهای مختلف صادر میکنند و سپس این دانه ها درون چلیک های چرخنده در درجه حرارت 288 درجه سانتیگراد حرارت میبیند. جالب است بدانید که طعم واقعی قهوه زمان بو دادن مشخص میشود، در واقع میزان بو دادن قهوه تعیین کننده طعم و رنگ قهوه است. دانه های قهوه سبز پس از 8 دقیقه حرارت دیدن مانند ذرت بو داده شروع به ترکیدن می کنند و اندازه آنها تا 2 برابر افزایش پیدا میکند. سپس روغن آنها خارج شده و قهوه ای رنگ می شوند.

انواع پودر قهوه
بطور کلی از نظر میزان درشتی دانه های قهوه آسیاب شده، 3 دسته کلی پودر قهوه وجود دارد :